Huden är kroppens största organ och huden blir varje dag utsatt av luftföroreningar, stark sol och växlande väderlek. Huden blir utsatt på många sätt och allt fler drabbas av hudcancer och det pågår en ständig och intensiv forskning. Att ta hand om huden är mycket viktigare än man tror och en god hudvård är en betydande faktor för hela hälsan. Då kan Hudoteket erbjuda ett stort utbud av skonsamma och effektiva hudvårdsprodukter.

Hudoteket för fin hud och framgång inom hudcancerforskningen

När man ska ta hand om sin hud behöver man produkter som är bra för huden på både på kort och lång sikt. Genom att beställa hudvård på Hudoteket får man ett mycket stort utbud online att välja på med allt man kan behöva för en vacker och frisk hud! Fördelen är att man finner de allra bästa hudvårdprodukterna från Hudoteket med många märken och produkter som passar för olika typer av hud. Unika Hudoteket erbjuder också ett stort antal skönhetsbehandlingar med laser och annat för både kropp och ansikte i fysiska salonger med trevlig och kunnig personal. Något som är viktigt när man tar hand om sin hud är att inte sola för mycket eller intensivt då solen är en stor riskfaktor för hudcancer. På Karolinska Institutet pågår forskning kring hudcancer och sol och det diskuteras att ett allt för flitigt användande av solkrämer med dess innehåll och kemikalier också kan vara en stor riskfaktor för hudcancer.

Moderna cancerbehandlingar och unika tjänster med Hudoteket

Hudcancer har blivt allt mer vanligt men nu finns det en effektiv ny behandling mot hudcancer som kallas för TIL-terapi vilket är en experimentell cellterapi. En sådan behandling är fortfarande under pågående studier men visar mycket lovande resultat. Resultatet i studien visar att 3 av 5 patienter med svår hudcancer som kort tid kvar att leva, har tillfrisknat helt utan återfall av hudcancer. Huden mår alltid bra att vila från smink, väderlek och för mycket solande. Därför är det praktiskt att kunna använda sig av Hudoteket där man får allt för huden samlat på ett och samma ställe! På Hudotekets utvalda salonger kan man även få hårborttagningar, unna sig en härlig klassisk massage, en hot stone massage och mycket mer! Man kan även få anpassade behandlingar i samband med en möhippa, svensexa, en duobehandling eller i behandlingar samband med en konferens och möten.

För att motverka riskerna att drabbas av hudcancer ska man alltid vara snäll mot huden och tänka på att dricka den mängd vatten man behöver varje dag. Sedan är det alltid klokt att låta huden vila från solande och solprodukter. Man får dock inte glömma att solen ändå är en viktig källa till D-vitamin så att sola med måtta är bara sunt. Man kan också införskaffa fina hudprodukter från Hudoteket för en vackrare hud och bra hudvårdsrutin. Har man lite extra tid och pengar kan man dessutom lyxa till det ordentligt med de unika och härliga behandlingar som Hudoteket erbjuder på sina salonger. Då huden tar upp mycket av omvärlden, förtjänar det lite extra omsorg och behandlingar.

Author oscar
Published
Categories Announcements
youplay